Fabrikörvägen 4A

Nacka Strand, Nacka Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Fabrikören i Nacka
Om föreningen
Avgift
4 678 kr/mån
Pris/m²
57 771 kr/m²
Antal besök
2 632
Dagar på Hemnet
6

Välkommen hem till en exklusiv lägenhet med havsutsikt från sovrummet, belägen i ett optimalt område med närhet till havet, naturen, restauranger, kommunikationer, shopping och city. Med högt i tak, smakfulla materialval är detta en lägenhet utöver det vanliga.

Lägenheten är trevligt planerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en härlig grå ton med en bänkskiva i natursten. Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare med specialsytt draperi. Master bedroom är rymligt med god förvaring i form av garderobsväg. Mindre sovrummet har en härligt utsikt mot havet. Hela boytan är 78 kvm samt 5 kvm biarea. Dock biarean används idag som sovrum och hemmakontor.

Hissen utanför lägenhetens dörr tar dig direkt ner till bilen i garaget. Föreningen har dessutom många faciliteter utöver det vanliga så som övernattningslägenhet för gäster, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Föreningen har även stor lokal som hyrs ut till förskola.

Nacka Strand är ett framtidsområde där mycket händer. Bara ett stenkast från lägenheten växer ett nytt, fantastiskt och redan mycket populärt område fram nere vid kajen intill havet. Där finner du bl.a. food trucks, restauranger, champagnebar, gym, padelbanor och klättervägg. Bland dessa finns Restaurant J, ett mycket populärt marint brasserie precis vid havet, Da Antonio e Lucia, en av Stockholms bästa pizzerior och snart kommer även Nackas mest populära thai-restaurang Andaman till området.

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med bil eller buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. I omgivningen finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. I Nacka Strand finns ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 9
  maj
  Idag kl. 12:00–13:00
  Öppen visning - välkommen! Obs: max 2 sällskap samtidigt i bostaden.
 • 10
  maj
  Imorgon kl. 19:00–19:30
  Öppen visning - välkommen! Obs: max 2 sällskap samtidigt i bostaden.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.