Nackstavägen 54B

Nacksta, Sundsvalls kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1971
Förening
HSB:s BRF Rågen i Sundsvall
Om föreningen
Avgift
5 836 kr/mån
Driftkostnad
1 908 kr/år
Pris/m²
8 442 kr/m²

Välkommen till Nackstavägen 54B, här finner du en ljus lägenhet längst upp i huset med genomgående god standard och en fantastisk utsikt!

Här bor du med närhet till både mataffärer och postombud, här finns också bra förbindelser med lokaltrafiken som med lätthet tar dig in till Sundsvall centrum. I området finns flera träningsanläggningar, elljusspår, skid- och motionsspår och bibliotek. Det finns även en multiarena, Odenshov i området och Nackstabadet, ett eget kvartersbad med tempererad utebassäng med mera.

Hela lägenheten håller en bra standard med genomgående ljusa ytskikt och laminatgolv. Lägenheten i sig rymmer en rymlig hall, ett stort vardagsrum med ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och ett tillbyggt rum som kan användas som klädkammare alternativt en liten sovalkov. Ett badrum med kakel och klinkers, spottar i taket, tvättmaskin samt golvvärme, här finns också ett fönster som ger ett fint extra ljusinsläpp till badrummet. Ett ljust kök med gott om arbetsytor och plats för matbord vid fönstret, samt två välplanerade sovrum varav ett med utgång till den inglasade balkongen.

Lägenheten ligger som sagt längst upp i huset på våning 6 av 6 och har ett litet förråd som tillhör lägenheten precis utanför dörren. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Lägenheten får en fin utsikt över över de natursköna områdena som omsluter området.

I månadsavgiften ingår både kabel-tv, bredband 250/100 Mbit/s, och bostadsrättstillägg. Föreningen har även gemensamhetsel för att hålla kostnaderna nere för medlemmarna. Föreningen har nyligen stambytt och renoverat badrummet med kakel och klinker samt satt in nya säkerhetsdörrar. Föreningen har en fin fritidskommitté och det anordnas flera aktiviteter för medlemmarna under året. I föreningen finns även vävstuga, snickeri mm.

Tillträde kan ske fort för den som önskar! Välkommen att boka dig/er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall

Kontakta mäklaren

Mathias Jonsson

Bjurfors Sundsvall
Mäklare Mathias  Jonsson , Bjurfors Sundsvall
070-685 58 85