Örnstigen 6

Näsbypark, Täby Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
BRF Vasa
Om föreningen
Avgift
4 437 kr/mån
Driftkostnad
4 584 kr/år
Pris/m²
39 658 kr/m²
Antal besök
1 506
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till grönskande Näsby Park där du finner denna hemtrevliga bostad med ett fantastiskt ljust och lugnt läge!

Du välkomnas av en vacker hall med flera garderober och smakfull hatthylla med tillhörande sittbänk som gör att man verkligen känner sig som hemma när man kliver innanför dörren. Till vänster om hallen har man ett rymligt sovrum med fönster mot innergård och som kan öppnas upp mot kök om man istället önskar en stor matsal.
Köket är platsbyggt och den lantliga stilen matchar de platsbyggda elementskydden som finns i hela lägenheten. Köket har plats för ca fyra person och härifrån har man vacker utsikt över föreningens grönskande trädgård. Vid större middagar finns utrymme för matsalsbord i det rymliga vardagsrummet.

Vardagsrummet är bostadens hjärta med ett högt fritt läge och fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster. Här finns både charmigt burspråk där man gärna bjuder på middag och en mysig balkong med fin eftermiddag-/kvällssol.
Det andra sovrummet ligger även det rofyllt beläget mot innergården och finns utrymme för ytterligare garderober om så önskas. Rakt fram från hallen når man det renoverade och stilrena badrum.

Fiber är indraget i lägenheten och här kan man välja vilken leverantör man vill, alternativt kan man välja ett bredband via Comhem som också levererar kabel-TV till föreningen.
Till lägenhet hör två källarförråd, ett ca 2 x 2,5 m samt ett s.k. matförråd ca 0,5 x 1 m. I källaren finns också den fräscha gemensamma tvättstugan.
Här bor du i en välskött förening med stamrenoverad fastighet och nya fönster. Då föreningen har så pass god ekonomi planerar de att sänka avgiften under året.

På Örnstigen bor du med en härlig blandning av barnfamiljer, pensionärer, par och singlar. Den gröna och blomstrande innergården inbjuder sommartid till grillning, avkoppling och lek. I föreningen finns tvättstuga, cykel och barnvagnsförråd.
Mycket bra kommunikationer med både bussar och Roslagsbanan som tar dig in till stan på 20 minuter (Stockholms universitet 16 minuter).
Näsbypark är ett omtyckt område med gångavstånd till grönområden, bad och fina promenadstråk. Täby Centrum når du med buss eller bil på några minuter och Näsaängsbadet samt Centralparken finns inom cykelavstånd.

Varmt välkommen till denna rogivande lägenhet med härligt läge och fin atmosfär.

Välkommen att boka in dig för visning på mäklarens hemsida.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Ulrika Källström 070-782 0089, eller via mail [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Täby Danderyd

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.