Tyska Bottens Väg 63

Nockebyhov, Stockholm Se på karta

3 725 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Nej
Byggår
2019
Förening
BRF Nockebyn 1
Om föreningen
Avgift
3 852 kr/mån
Pris/m²
62 083 kr/m²
Nyproduktion 

- För mer information om tillgängliga bostäder samt projektet i övrigt vänligen se www.nockebyn.se

Optimalt planerad trerummare om 60kvm med stor uteplats i söderläge! En imponerande bostad med svårslagen takhöjd, standard av högsta kvalitet och öppen planlösning. Två sovrum, bra med förvaring, egen tvättstuga och egen privat uteplats. Välkommen till Nockebyn!

Ljusa kulörer och jordnära materialval som fint följer de skiftande säsongernas färgskala. Det är tanken bakom Nockebyn och de fem flerfamiljshusen som formgivits av arkitekterna DinellJohansson i samarbete med Aros Bostad. Här är det meningen att livet själv skall få addera färg och personifiera bostäderna. De noga utvalda materialen med starka skandinaviska influenser ger fastigheterna en kvalitativ karaktär.

Planlösningarna är praktiskt utformade med starka siktlinjer som förstärker känslan av rymd i rummen. Fastigheterna besitter en unik närhet till naturen tack vare de generösa balkonger och/eller terrasser som vardera lägenhet är försedd med.

Fasaderna i Nockebyn är klädda med ett stenmaterial som till funktion och utseende motsvarar tegel, med mycket god motståndsförmåga och väderbeständighet.

Husen är vackert belägna i en skogsbacke och vegetationen består av uppvuxna löv- och barrträd. Inte långt därifrån öppnar sig ängsmarker och kuperade skogsmarker i Judarskogens naturreservat som både bjuder på söndagens promenadstråk och oändliga möjligheter till vardagsmotion. Här finns plats för mängder av intressen som t.ex. löpning, cykling eller varför inte sportfiske i sjön Judarn som är belägen mitt i reservatet och som också bidrar till områdets stilla skönhet. En grönskande lustgård för all typ av rekreation med lika närhet till badklippor och Mälarens glittrande vatten såsom naturupplevelser.

Läs mer om bostaden
MOHV Bromma