Östergatan 8A

Norr, Eskilstuna kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1967
Förening
BRF Kyrkklockan
Om föreningen
Avgift
4 046 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
26 866 kr/m²

Välkommen till ett riktigt drömboende! Det här är en supertrevlig, väldisponerad trerummare med generös takhöjd och stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus. Bostaden bjuder på lyxig hotellkänsla och det är lätt att trivas. Här bor man otroligt bekvämt, lugnt och skönt samtidigt som man bor granne med Kloster kyrkas tinnar och torn och brofästet till Nybron. På andra sidan bron, ca 400 meter bort, befinner man sig i hjärtat av Eskilstuna - Det här är en verklig oas mitt i centrala Eskilstuna!

Föreningens fastighet genomgick omfattande renoveringar under 2012 och erbjuder nu nyproduktionskänsla. Genom totalrenoveringen skapades 24, moderna lägenheter tillhörande den trevliga bostadsrättsföreningen Kyrkklockan. Huset ursprungligen år 1967 men fick i samband med ombyggnationen ett nytt exteriört uttryck genom att fasaden slammats tegelröd. Stor hiss finns direkt från markplan. Snabbt bredband finns via Stadsnätet. Föreningen tittar på möjligheten i framtiden bygga balkong.

Vid Stadsparken finns populära kaféer och man har nära till tre, välsorterade mataffärer med bra öppettider. På attraktiva Norr finns Munktellstaden med badhus, gym, mikrobryggeri med pub, museer och restauranger. Utanför dörren har man fina promenadstråk. Man har även nära till resecentrum, vilket gör att läget är idealiskt för pendlare. Det här är ett boende som verkligen bör upplevas på plats. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Henrick Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Henrick Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
070-244 94 76