Drottninggatan 105A

Norr, Helsingborg Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Byggår
1945
Avgift
4 734 kr/mån
Pris/m²
55 500 kr/m²
Antal besök
6 976
Dagar på Hemnet
19

På förstklassigt läge, på Helsingborgs paradgata har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande lägenhet belägen högst upp i huset. Här bor man med garanterad livskvalité och i en boendemiljö som är få förunnad.
Utanför dörren väntar sköna promenader och havsdopp, året runt om du så vill. Stadskärnans rika utbud av restauranger, kultur och shopping nås på bekvämt gång och cykelavstånd. Landborgspromenaden och vackra Pålsjöskog är endast en kort promenad bort. Bostaden har genom åren varsamt renoverats och tagit väl om hand. Planlösningen bjuder på en flexibilitet med möjlighet till förädling att utformas efter den moderna familjens behov av avskildhet, avkoppling och gemenskap. Från matsalen och vardagsrummet kan du följa färjornas färd över vattnet och njuta av spektakulära solnedgångar över Danmark. Den öppna spisen i vardagsrummet höjer mysfaktorn under årets mörka månader och bostadens två längsgående balkonger används flitigt under årets varmare månader.

Sammanfattningsvis är detta en alldeles ljuvlig lägenhet som utstrålar en lugn och harmonisk känsla som bör upplevas på plats!

Det unika läget på Helsingborgs Riviera är ett av Helsingborgs mest attraktiva och erbjuder i symbios med havet, grönskan och en kort promenad från stadens puls en livsstil som är få förunnad. En unik chans du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City