Havrejordsvägen 17B

Norr, Trelleborgs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92 m²
Byggår
2019-2020
Förening
BRF Trädgårdsstaden 2 i Trelleborg
Om föreningen
Avgift
5 334 kr/mån
Driftkostnad
15 390 kr/år
Pris/m²
32 554 kr/m²

Välkomna till Trädgårdsstaden och detta attraktiva boende i två plan med tre terrasser i både söder- och norrläge. Om det önskas så finns det möjlighet till tidigt tillträde!
Detta är en bostad utöver det vanliga och hela lägenheten har en luftig planlösning med stora sociala ytor och fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck. Genom hela bostaden anar man fina materialval där man gjort tillval på den vackra parketten från Kährs i vit mattlackad ask, bänkskiva i svart granit, smarta plisségardiner, kalkavhärdare, påkostade luckor, finare innerdörrar m.m. Hela bostaden har ett härligt ljusflöde och en känsla av rymd! Här får ni villakänsla men slipper underhåll och har ett lättskött och enkelt boende.

Ni flyttar in i en otroligt välskött bostad med det lilla extra! Ni bor i de norra delarna av stan som erbjuder gångavstånd till Coop, Södans Sportsbar & restaurang, Östervångsparken med utegym och lekplats samt så finns nya Högalids förskola tvärs över gatan. Bussförbindelse ner till stan finns runt hörnet.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Trelleborg

Kontakta mäklaren

Rebecka Wihlborg

Fastighetsbyrån Trelleborg
Mäklare Rebecka Wihlborg, Fastighetsbyrån Trelleborg
073-522 61 63
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas