Kommande

Enebygatan 8A

Norr - Vid Folkparken, Norrköping Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1934
Förening
HSB BRF Norrgården i Norrköping
Om föreningen
Avgift
4 281 kr/mån
Driftkostnad
3 096 kr/år
Pris/m²
25 643 kr/m²
Kommande

Välkomna till denna härliga lägenhet om 70 kvm på populära Enebygatan. Här ges chansen att förvärva ett trevligt boende till en rimlig månadskostnad. Denna lägenhet är för dig som vill bo på behagligt avstånd till det mesta, men samtidigt inte vill ge upp lugnet som kommer med att bo högt upp i huset i mycket populära BRF Norrgården.

Bjud in vänner och familj i det tilltagna, uppfräschade köket för att laga en gemensam middag. Låt sedan samtalen och historierna fortsätta i det lättmöblerade vardagsrummet där det finns utrymme för både samtal för de vuxna och lek för de små.

Med utgång från vardagsrum blir balkongen som utlovar både sol på dagen och kvällssol, en naturlig punkt att både starta och avsluta dagen på.

Bra läge på omtyckta ”Norr” med gång-/cykelavstånd till det mesta. Resecentrum ligger på ett avstånd kortare än 500 meter från dörr till perrong och Ica Maxi drygt fem minuter bort med bil är Enebygatan en adress som är lätt att tycka om oavsett vart du befinner dig i livet.

Den populära innergården är den naturliga lekplatsen när barnen vill ut på äventyr och bidrar till ett lugn under dygnets andra timmar. För de mindre barnen finns lekplats för fartfyllda aktiviteter. Att det finns hiss i huset, från markplan, gör det smidigt att springa ut och in men också att slippa släpa på tunga matkassar uppför trappor.

Välkommen till en trevlig lägenhet med en förening som har full koll på sin ekonomi. Sov gott med vetskapen att en väl förvaltad förening skapar en trygghet även i din privata ekonomi.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.