Guldringen 18

Norra Tynnered, Göteborg Se på karta

2 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
Riksbyggen BRF Guldringen
Om föreningen
Avgift
5 360 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
29 506 kr/m²
Antal besök
853
Dagar på Hemnet
13

På populära Guldringen finns äntligen möjligheten att förvärva denna trevliga och välplanerade 3:a med utsikt från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett smakfullt och välutrustat kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Skyddat och fint läge med bra ljusinsläpp och dubbla balkonger. Det finns ett fräscht badrum i bra skick. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med både en stor klädkammare och ett flertal garderober. Tack vare dem två stora balkongerna på vardera sida, loftgångarna samt en privat och egen ingång skapas här en radhuskänsla i lägenhetsformat.
Detta är en familjelägenhet med stor potential som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i.

Här bor du i en stabil och trevlig förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal.
Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt.
Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.