Stagneliusgatan 24B

Norrgård, Kalmar Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Kalmarhus nr 14
Om föreningen
Avgift
3 210 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
30 000 kr/m²
Antal besök
626
Dagar på Hemnet
1

Från Stagneliusgatan 24B blir du bortskämd med gångavstånd till allt som kan önskas, däribland stort köpcentrum, Skälby med dess härliga natur samt universitetet och Kvarnholmens alla butiker, caféer och restauranger. Med detta sagt är det inte konstigt att Norrgård blivit ett av Kalmars mest populära områden att bosätta sig på.

I denna bostad om tre rum och kök bjuds du på genomgående fina ytskikt och en optimal planlösning. Vardagsrummet som i generös storlek förlängs av en härlig inglasad balkong i uppskattat läge som ger dig extra umgängesyta och många soltimmar att njuta av. Bostadens stilrena kök erbjuder generösa förvaringsutrymmen och plats för ditt middagssällskap. I hallen finns ett välkommet förråd och de båda sovrummen är i generös storlek.

I bostadsrättsföreningen Kalmarhus 14 bor du med låg månadskostnad i en stabil föreningen. Föreningens innergård är välskött med grillplatser, grönytor och två nya lekplatser. Här finns även övernattningslägenhet vilket kommer uppskattas när du har långväga familj och vänner på besök.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.