Ljuragatan 10 C

Norrköpings kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59,3 m²
Biarea
12 m²
Våning
1 av 4
Byggår
2019
Förening
BRF Svavelstickan i Norrköping
Om föreningen
Avgift
3 260 kr/mån
Driftkostnad
17 210 kr/år
Pris/m²
31 956 kr/m²

Välkommen hem till den här ljusa, lättskötta lägenheten på markplan i populära Brf Svavelsstickan! Här bor du med närhet till spårvagnen och ett stenkast från affären, men ändå med känslan av naturen och lugnet precis utanför. Här finns plats för den lilla odlingen utanför dörren och du kan njuta av solen både morgon och kväll, eftersom lägenheten har uteplats både på fram- och baksidan.

Utanför dörren, på innergården, hittar du en stor, härlig gräsmatta med rustika träbord som redan är framställda till familjen eller vännerna. En större gemensam, nybyggd grill finns också. Bara att använda när du får besök! Det här är en plats att trivas på.
I lägenheten andas du in doften av massivt trä som huset till stor del är byggt av och du kan lätt skapa dig en egen oas i det flödande ljuset mot golvets vackra ekparkett. Lägenheten har frikostiga fönster i tre väderstreck, så har du gröna fingrar kommer du garanterat att trivas. Här finns alla möjligheter!

Det finns gott om plats för förvaring: Väggfasta skåp för ökad och praktisk förvaring plus två loft. Du behöver alltså aldrig gå ut för att hitta det du söker i gömmorna. Loften kan eventuellt användas som små, mysiga sovrum om du hellre vill det.

Hela lägenheten är en trea på 59 kvadratsmarta meter med öppen planyta och vitmålade väggar. Lägenheten passar utmärkt för dig som är senior och vill ha släta golvytor och inte så många dörrar, eller för dig med den lilla barnfamiljen som är ute efter de där riktigt smarta lösningarna och förvaringsmöjligheterna.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Lenngren

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Johan Lenngren, Fastighetsbyrån Norrköping
011-134494

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas