Klara västra kyrkogata 17, 17 tr

Norrmalm/City, Stockholm Se på karta

16 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Ja
Våning
17 av 19, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Orgelpipan 12
Om föreningen
Avgift
7 921 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
171 667 kr/m²
Antal besök
17 295
Dagar på Hemnet
26

Juridisk person och andrahandsuthyrning godkänns! Nu finns möjligheten att förvärva 99 kvm av internationell klass i sensationella Continental Apartments. På våningsplan 17 av 19 i Scandic Continental finner du denna våning där hemmets hjärta utgörs av den spektakulära privata terrassen om ca. 40 kvm och balkongen om ca. 5 kvm med en egen insynsskyddad oas och utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset. Här erbjuds fullservicekoncept med möjlighet till rumsservice, tvätt- och städtjänster, garage samt tillgång till gym i huset! Upplev den fantastiska solnedgången över Stockholms takåsar med panorama vy över Riddarfjärden och Stadshuset.

Via den privata terrassen når man föreningens stora gemensamma takterrass med grillmöjligheter och milsvid utsikt över Stockholms stad, här kan man bland annat se Stadshuset, Riddarfjärden, Södermalm och skymta Gröna lund - denna utsikten vill ni inte gå miste om.

Fastigheten är arkitektritad av danska 3XN och bostadens interiör har utformats av Andreas Martin-Löf Arkitekter. Exklusivt kök med vitvaror från Gaggenau i öppen planlösning mot vardagsrum, sovrum med kontor i direkt anslutning, master bedroom med badrum en-suite och walk-in-closet, tvättrum, gäst-wc, förråd och platsbyggda förvaringslösningar. Genomgående lamellplankgolv i hårdvaxoljad ek med komfortvärme, fönster som sträcker sig från golv till tak med naturligt ljusinsläpp och milsvid utsikt över Stockholms stad, badrum klädda i Carrarramarmor, vitvaror från Gaggeanau samt utrustad med KNX-system för styrning av belysning, inbyggt ljudsystem, klimat och solavkskärmning?. Detta är en boende med idealisk planlösning som tål att jämföras med internationella prestigebostäder med ett läge utöver det vanliga, 30 minuter till Arlanda dörr till dörr samt promenadavstånd till hela Stockholms innerstad.

https://www.hemnet.se/bostad/17093765/video

Välkommen till sensationella Continental Apartments, ett boende utöver det vanliga!

Läs mer hos mäklaren
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB