Rådmansgatan 12E

Norrmalm, Skövde Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Betan i Skövde
Om föreningen
Avgift
3 340 kr/mån
Driftkostnad
3 120 kr/år
Pris/m²
21 511 kr/m²
Antal besök
1 913
Dagar på Hemnet
6

Denna lägenhet har verkligen det lilla extra vad gäller läge. När du bor högst upp i huset har du en insynsskyddad och magnifik utsikt ut över Norrmalms vackra hustak och upp mot ett grönskande Billingen i väster. På balkongen i söderläge kan du sitta och njuta av solen under större delen av dagen.

Bostaden har genomgått en uppfräschning det senaste året då ytskikt och kök renoverats. Charmen att bo högst upp visar sig tydligt i lägenhetens utformning med snedtak. Boendet har två rymliga sovrum med varsin garderobsvägg, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, fint kök som uppdaterats i år med nya vitvaror och rymligt sällskapsrum med nyslipad parkett.

Att föreningen tillhör en av Skövdes bästa både vad gäller ekonomi samt popularitet är allmänt känt. Med en redan låg avgift ingår även fiber samt att föreningen har ett fint gym som medlemmar kan nyttja kostnadsfritt samt övernattningsrum som går att hyra. På föreningens trivsamma gård finns tillgång till stor lekplats, boulebana, grillplats och trädgårdsmöbler. Det finns även gemensamt utrymme med bordtennisbord och snickarbod.

På den norra delen av Norrmalm bor du mittemellan centrum och handelsområdena Stallsiken och Elins Esplanad. Du har nära till kollektivtrafik, livsmedelsbutik, restauranger och caféer. Det finns även förskola och låg-, mellanstadieskola inom promenadavstånd.

Varmt välkommen att boka in dig på visning! Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte vill/kan komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp, kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.