Kommande

Ångbåtsgatan 5

Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Hamnhus 1 i Norrtälje
Om föreningen
Avgift
4 258 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
46 104 kr/m²
Kommande

Denna byggnad har en vacker engelsk arkitektur iklädd tegelfasad som ger huset en häftig karaktär.
Nu har jag nöjet att presentera denna eftertraktade 3 rummare på entréplan. Här blir man verkligen ett med området. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo centralt i Norrtälje där pulsen väntar bara runt knuten.
Nu kliver vi in!
En välkomnade hall med en hemtrevlig och varm känsla som genomsyrar bostaden från början till slut. Badrummet är som taget ur ett inredningsmagasin med de senaste trenderna på kakel och klinkers. Utrustat med alla attiraljer man kan tänka sig för bekvämt boende. Det största sovrummet ligger mittemot där kan man känna lugn och harmoni. Sovrum två är ett perfekt barnrum eller som arbetsrum nu när man har möjlighet att jobba hemifrån. Köket förmedlar både matglädje och stora familjemiddagar som väntar. Bra arbetsytor och skåps-förvaring med de senaste vitvarorna installerade. Stenskivan är ljus kvartskomposit som är pricken över i:et.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar sociala och kreativa lösningar som ökar känslan av gemenskap. För den större familjen finns det en naturlig del av lägenheten där man skulle kunna se möjligheter att uppföra ett ytterligare sovrum (dock utan fönster) men som ändå är tillräckligt stort. Förvaring finns det gott om! Balkongen är lättmöblerad och rymmer både planteringar och loungegrupp. Sommartid kan man avnjuta kvällssolens sista strålar. En förlängning av bostaden. Utsikten är begränsad då husen är byggda tätt. Men jag är övertygad att ni kommer kunna skapa en mysfaktor. Perfekt att kunna titta på folk och vara en del av gemenskapen från sin balkong.

Livet ska vara enkelt och roligt och det är precis det hamnen handlar om! I detta kvarter erbjuds flera nybyggda omkringliggande hus med fina promenadstråk längs kajen. Bara ett stenkast bort kommer vi till den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Norrtälje till något unikt. En plats att trivas på med hela familjen!
I söder har vi den vackra Societetsparken i sin avslappnade prunkande skrud. Med tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro har byggts som underlättar att ta sig till både utegymmet och picknick.
I öster har vi utloppet som leder till en makalös skärgård. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lätt tillgängligt och harmoniskt.

Jobba eller pendla till Stockholm är smidigt via buss 676 som tar dig på ca. 1 timme till city.
Norrtälje hamn är den nya stadskärnan och här bor man idag väldigt centralt till faciliteter som fik, shopping, matbutik och andra sociala tillställningar.

Välkommen till Ångbåtsgatan 5, kan det vara bostaden för dig?
(Kontakta mäklaren för visningstid)

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Kontakta mäklaren

Martin Magnusson

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
Mäklare Martin Magnusson, Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
0708400033

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.