Leopoldsgatan 2

Nyby, Uppsala Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1971
Förening
BRF Kastellberget
Om föreningen
Avgift
4 165 kr/mån
Driftkostnad
1 428 kr/år
Pris/m²
28 693 kr/m²
Antal besök
3 787
Dagar på Hemnet
17

Nyrenoverad 3:a där elkostnaden ingår i avgiften!

Vill du bo i en av Uppsalas mysigaste delar av stan med stadskärnan en bekväm cykeltur bort? Då är detta något för dig.

Hela denna lägenhet är upprustad till synnerligen god standard av nuvarande ägare och renoveringen har gjorts genomgående. Här har allting rustats - allt ifrån nya golv och väggar till nydragen el. Detta har gjorts med smakfull inredning samt detaljer som skapar en exklusiv känsla. Köket rymmer ett väl tilltaget matbord och öppnar upp för sociala tillställningar och härliga middagar. Då köket har gott om förvaring har överskåpen valts bort vilket gör att det känns luftigt och modernt. Det antracitgrå kaklet möter mörka målade väggar men ljusinsläppet tillåter den mysiga färgen. Från matrummet blickar du lätt in i vardagsrummet som nås både från köket och hallen.

I vardagsrummet skapar de infällda spotlightsen en mjuk känsla under årets mörka månader. Den strukturmålade fondväggen ger rummet ett djup och det här är onekligen ett rum att umgås i. Härifrån når du det ena sovrummet med vackra turkosblå väggar och dubbla skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet når du även balkongen med solbadande söderläge.

Brf Kastellberget är en stor och stabil förening. I avgiften ingår även elkostnaden vilket möjliggör ett ekonomiskt hållbart boende.

Nyby ligger i anslutning till attraktiva Gamla Uppsala där du har såväl restauranger som badplats och områden för rekreation. De historiskt berikade högarna i Gamla Uppsala utgör perfekt utflyktsmål för såväl historieintresserade som picknicksugna. På Leopoldsgatan bor du i ett område med stor charm. I närheten ligger den nybyggda Kastellparken. Här möts alla åldrar - barnens trafiklekplats är väldigt uppskattad samtidigt som vuxna nyttjar såväl motionshinderbanan som boulebanan. Du finner även flera mataffärer bara några minuter bort - Willys har du på 10 minuters gångavstånd och det större, expanderande, området Gränbystaden är även det nära beläget. Området är väldigt charmigt med såväl lägenheter som villor vilket gör det optimalt för barnfamiljer. Eftersöker du pendlingsmöjligheter så når du E4an på två minuter.

Med hänsyn till rådande omvärldsläge ber vi dig kontakta mäklaren för att planera in tillfälle för visning. Lägenheten kan komma att säljas innan budgivning startar och visningsperioden är över.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 3
    dec
    Imorgon
    Anmälan krävs - kontakt mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.