Lidnersgatan 10

Nyby, Uppsala Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Byggår
1972
Förening
BRF Bläckhornet
Om föreningen
Avgift
4 860 kr/mån
Driftkostnad
3 609 kr/år
Pris/m²
25 230 kr/m²
Antal besök
1 040
Dagar på Hemnet
21

Privat visning? Vänligen kontakta mäklaren för att boka tid!

Här bor du med hög livskvalité i ett barnvänligt och naturnära område. Lägenheten om 87 kvm är belägen högst upp i detta två våningshus, med balkong där du kan avnjuta härligt sydvästligt läge. Genomgående fina ytskikt i lägenheten som präglas av ett härliga ljusinsläpp från fönster i fler väderstreck. Köket är välutrustat och har matplats för 4-6 personer och goda arbetsytor. Vardagsrummet är ljust och har fina möbleringsytor. Idag så finns det idag två stycken sovrum, vilket kan uttökas till ytterligare ett sovrum om så önskas. Sovrummen har fina förvaringsytor för kläder, där det ensa sovrummet har en stor garderobsvägg. Fräscha badrum, där det ena erbjuder badkar och tvättmaskin, och badrummet i entrén har dusch. Du välkomnas av en inbjudande entré med bra avhängningsytor för ytterkläder och dubbla garderober. Förrådet hittar du på samma våningsplan i trapphuset.

Lägenheten är en del av en mycket omtyckt förening Brf Bläckhornet med låg belåningsgrad och flera gemensamhetslokaler som övernattningsrum, sophus och tvättstugor. Lummiga innergårdar som är gjorda för aktiviteter, du har lekplatser och föreningens medlemmar har tillgång till en tennisbana.

I Nyby, ett område där det finns fina grönytor och parkområden bor du med ett bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. Gång- och cykelavstånd till närservice i såväl Heidenstams Torg som Gränbystaden. Pendlarläget för dig som ska till Stockholm eller Gävle är optimal då påfarten till E4:an ligger lättillgängligt, även goda kommunikationer för dig som åker buss. För dig som uppskattar vacker natur, bra möjlighet till löpning eller sköna promenader väntar Röbospåret vid Gamla Uppsala högar. Som boende här har du också bekväm närhet till flertalet sportanläggningar. Här finns även chans till snabbt tillträde för den som önskar. Tack för att du anmäler dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala