Lidnersgatan 37

Nyby, Uppsala kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
1972
Förening
BRF Kastellberget
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
4 416 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
29 054 kr/m²

Varmt välkommen till Lidnersgatan 37!

Här finns nu en trevlig hörnlägenhet med fint ljusinsläpp. Perfekt boende för den aktiva med krav på bra pendlingsläge, barnfamiljen eller för pensionären som söker ett bekvämt boende med gångavstånd till Nyby Servicehus. Hiss från markplan och förråd samt tvättstuga på entréplanet.
Planlösningen fördelar sig på rymlig hall med gott om förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar samt klädkammare. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck samt två bra sovrum. Rymligt badrum med tvättmaskin, funktionellt kök med plats för matbord vid fönster och utgång till den inglasade balkongen.
Vid behov av ytterligare ett sovrum kan vardagsrummet enkelt delas av så har man en 4:a.

Nyby är en trivsam stadsdel där många bor kvar länge. Bilfria fina innergårdar som gör att barnen kan leka fritt. Det är nära till butiker - både Willys och den nya Gränbystaden finns i närområdet med alla tänkbara butiker och som hela tiden expanderar. Gamla Uppsala ligger i närheten med goda förutsättningar för rekreation och motion. Fina promenadstråk längs Linnéstigen för den som snabbt vill ta sig ut i naturen. Idrottshallar finns vid Gränby sportfält som ligger på gångavstånd från bostaden. På gångavstånd finner du också 4H-gården vid Gränby - ett populärt utflyktsmål för barnen som kan titta på bondgårdens alla djur. Utfarten till E4-an ligger bara någon minut bort. Mycket goda bussförbindelser och bra upplysta cykelvägar, vart man än ska.
Sammanfattningsvis är fördelarna med denna bostad väldigt många - ett boende till en bra månadsavgift i en trygg förening och du får närhet till det mesta man kan önska sig.

Föreningen har även tillgång till kvarterslokal och två övernattningsrum som går att hyra av boende. Här finns även gemensamma tvättstugor, cykelförråd och sophus.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Ulrika Eliasson

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Ulrika Eliasson, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46738408672