Nyproduktion

Strimlusevägen 13, 15, 17, 19

Odlaren, Eskilstuna Se på karta

2 455 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Avgift
4 617 kr/mån
Driftkostnad
8 988 kr/år
Pris/m²
28 547 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en luftig 3:a med välplanerad planlösning som erbjuder en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Privat del med sovrum och extra wc/dusch. Badrum med duschväggar och tvättutrustning. Flexibel förvaring i skjutdörrsgarderober. Preliminär inflyttning kvartal 3, 2021.

Brf Odlaren 1 erbjuder ett drömboende med skogen utanför dörren och staden bara några minuter bort.

Alla lägenheterna placeras i hörn och med fönster åt två väderstreck för att öka ljusinsläpp och kontakt med skogen. Öppna luftiga planlösningar med kök och vardagsrum i anslutning till balkong eller uteplats. De moderna bostäderna är lättmöblerade, de får noga utvald och smakfull inredning med flexibel förvaring.

HSB brf Odlaren 1 kommer ligga högt upp intill skogen i det nya området som växer fram på gamla skjutbanan i Odlaren. De 59 lägenheterna med 2 - 4 rum och kök fördelas i 2 hus med 7 våningar. Brfen får en gemensamhetslokal som kan användas av styrelsen men också hyras till kalas eller middagar samt gästrum till övernattande gäster. Bilen ställer du i parkeringsdäcket eller på utomhusparkeringen som finns intill husen.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Eskilstuna