Mellersta Stenbocksgatan 35A

Olympia, Helsingborgs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
103 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1935
Förening
BRF The Eagle
Om föreningen
Avgift
6 230 kr/mån
Driftkostnad
6 900 kr/år
Pris/m²
29 078 kr/m²
Antal besök
2 124

En lägenhet & bostad med karaktär på rätt ställen! Där attribut som bland annat framtagen tegelvägg i vardagsrum, putsade fondväggar med struktur i det stora köket och industrivägg på ovanvåningen bland takfönsterna får bostaden att sticka ut bland mängden. Det erbjuds även dubbla balkonger lugnt belägna mot innergården & i bästa solläge, en på vardera våning i denna fantastiskt läckra lägenhet i två etage, kan det bli bättre? Högst upp i huset och med sina stora fönster är även ljusinsläppet generöst, naturligt & genomgående.

Etagelägenheten om 103 kvm fördelar sig på 3 rum och kök med dubbla toaletter och inger en mycket härlig känsla när du kliver över tröskeln. Entréplan är som skapad för det sociala rummet där både kök med köksö, matplats för upp till 8 personer och vardagsrum med framtagen tegelvägg huserar. Färgsättningen i ytskikt och inredning följer varandra oavsett rum och skapar en härlig atmosfär. Lägenhetens ovanvåningen utgör bostadens privata, även den med plats för ett mindre vardagsrum utöver dagens sovrum, hemmakontor, badrum och klädkammare.

Föreningen har tagit väl hand om sin fastighet och har inga större planerade renoveringar, amorterar årligen på sina lån och har en stabil kassa. Föreningen huserar även över 16 parkeringsplatser som kan övertas vid inflytt. På Olympia bor du nära hela stadens utbud med sport och motion runt hörnet samt restaurang och stadsliv på promenadavstånd.

Välkommen till detta unika boende i en helt fantastisk lägenhet där du sannerligen bor med livskvalité. En lägenhet som gör sig bäst på plats! Boka din visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson och se 2Etage med 3Etage!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Alexander Larsson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Alexander Larsson, 3etage Fastighetsmäklare
073-5955772