Nyproduktion

Arbetargatan - lgh A1102

Örebro Se på karta

2 245 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Avgift
3 961 kr/mån
Pris/m²
35 635 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till det nya området Österplan och Brf Esplanaden, där Peab nu uppför centralt belägna lägenheter i bostadsrättform med inflyttning 2022. Bostäderna är strategiskt placerade intill befintlig villabebyggelse med närhet till såväl Behrn Arena, Universitetet och Örebros citykärna. Tack vare närheten till både centrum och Stadsparken är det här det perfekta området för dig som söker ett nytt hem för både hälsa och aktivitet. Här finns både vårdcentral, restauranger och frisör på bekvämt gångavstånd. På Öster finns flera förskolor och grundskolor som exempelvis Jensen och Internationella Engelska Skolan. Örebro Universitet ligger bara 2 km härifrån. Alldeles intill huskroppen finns en långsträckt park som bjuder in till både avkoppling och aktivitet.

För den som pendlar är det nära till busshållplatsen, busslinje stannar vid Slussgatan bara några minuters promenad bort.

Ledord för Esplanadens lägenheter är att de är ljusa, moderna och yteffektiva. Det är miljövänliga och smarta bostäder som är Svanenmärkta, skapade för framtiden.

Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Vissa av lägenheterna stoltserar med två inbjudande balkonger. Du kan anpassa hemmet utifrån dina behov och önskemål, här finns flexibla planlösningar med valbara väggar. Ettorna har praktisk sovalkov som tillval för att du ska kunna använda övriga ytor på bästa sätt. Det finns treor som, förutom badrum, även har en gästtoalett. Några av fyrorna är dessutom försedda med extra wc och dusch. Här finns komfortvärme i badrummet och smarta utdragslådor som standard i köket, detaljer som gör den sköna hemkänslan ännu starkare.

Välkommen upp! Den gemensamma takterrassen blir föreningens givna mötesplats för soliga sommarkvällar. Hit kan alla boende komma upp och njuta av vyerna över staden. I markplan finns även en gemensam lokal, perfekt för möten och kalas. Här finns också en gemensam övernattningslägenhet för gäster.

Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned för att komma till bland annat bostadsväljaren för att enkelt få en överblick över vilka lägenheter som fortfarande är lediga.

Svensk Fastighetsförmedling Örebro