Termikgatan 45A

Örebro Se på karta

1 935 000 kr

2 095 000 kr -8%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Flygaren i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 348 kr/mån
Pris/m²
27 254 kr/m²

Högt upp med en pampig vy över såväl innergård och Örebros takåsar som ut över Södra Ladugårdsängen vackra grönskande område med Gustavsviks golfbanan på behagligt avstånd. Här saluförs en trivsam och genomtänkt planerad trea för spekulanten som söker det lilla extra i sin bostad. Här erbjuds italiensk granitskiva i både kök och fönster, Kök i hög standard från Ballingslöv och en genomgående ljus och trivsam planlösning. Masterbedroom erbjuder en lyxig walk in closet. Garage i botten av fastigheten med hiss hela vägen upp till lägenheten gör livet både bekvämt och trivsamt. En bostad för den med högt satta krav. I närheten finns nyöppnat gym, livsmedelsbutik, badland, Gustavsviks golfbana, Sörbybacken med skidåkning och en kort cykeltur tar dig upp till citykärnan.Hjärtligt välkommen att kontakta Erik Lejon för en privat visning av bostaden!

Allmänt om föreningen

I Brf Flygaren finns det 81st bostadsrättslägenheter i föreningen med adresserna Termikgatan 43, 45 A-C och Gryogatan 2A-C.
Det finns 1st lokal som är tänkt för en verksamhet. Föreningen äger marken. Det finns ett källarförråd som tillhör lägenheten.

Fastigheten har ett gemensamt elabonnemang. Elen förhandsdebiteras till respektive lägenhet och avläses årligen. Därefter sker en justering mot det belopp som har förhandsbetalats.

Ingen kommande avgiftshöjning planerad (Kontrollerat 2018-04-25)

Parkering

39st Garageplatser. Separat kö. Kostnad: 800kr/mån. I dagsläget finns det lediga platser från 1 juni (Kontrollerat 2018-04-25). Hissen går direkt ner till källarplanet.
Cykelförvaring finns i källaren.

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri