Kommande

Klostergatan 20

Örebro, Örebro Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Förening
BRF Gillet
Om föreningen
Avgift
4 703 kr/mån
Pris/m²
25 577 kr/m²
Kommande

Välkommen till brf Gillet och denna unika gavellägenhet med fönster åt tre håll och balkong i västerläge!
Här erbjuds en hemtrevlig lägenhet med ovanligt mycket ljusinsläpp vilket bidrar till en rymlig känsla. I direkt anslutning till lägenheten finns bostadens förråd .

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en trevlig balkong utan direkt insyn som vetter mot väster. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen.

Brf Gillet är en attraktiv förening mitt i centrala Örebro. Här har du närhet till allt Örebro stad har att erbjuda, ta en promenad ner till stadsparken eller njut av en härlig uteservering under sommarhalvåret. Föreningen anordnar ibland aktiviteter för de boende och erbjuder även bastu, trädgårdsland, träningslokal och gästlägenhet. Sedan våren 2018 äger föreningen fastigheten Örebro Gillet 17 som bostadsbyggnaderna är upprättade på. Föreningen har stabil ekonomi och i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och hushållsel!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!
Martina Skårud 070-210 2 09

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.