Sidvallsgatan 9

Örebro, Örebro kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Polstjärnan i Örebro
Om föreningen
Avgift
6 088 kr/mån
Pris/m²
23 950 kr/m²

Varmt välkommen till denna representativa gavellägenhet i etage med ett helt unikt snitt, beläget högst upp i huset med storstilad utsikt över takåsarna.
Bostaden har fönster i tre vädersträck påkostade materialval, en väl genomarbetad planlösning med ett stort kök, en högre takhöjd i vardagsrummet samt en enorm klädkammare, vilket gör att just denna bostad sticker ut.

Köket är en ljus plats med stora sällskapsytor för umgänge och stora bjudningar. Det finns även möjlighet att sätta upp en vägg för den som önskar ett ytterligare sovrum. I köket är det en hög maskinell standard, ugn och induktionshäll från bosch
helstor kyl samt frys med ismaskin från Samsung, en integrerad kaffemaskin samt vinkyl. Från köket når du bostadens balkong i soligt läge. Vardagsrummet blir verkligen hjärtat av den här bostaden, braskaminen är perfekt placerad i det rymliga rummet med 3 meter i takhöjd. Intill vardagsrummet finns en enorm klädkammare samt ett sovrum, båda rummen passar utmärkt som sovrum, kontor eller barnrum.

Fint badrum med påkostade materialval, klinker på golv, kakelsatta väggar, toalett, dusch med specialdörrar, handdukstork, ett exklusivt handfat i natursten från unikstil i Varberg med en kommod under med spegel över. Här finns även tvättmaskin med torkfunktion. På samma våning finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Eklunda/Sörby är en mycket populär del av Örebro. Omtyckt förening med bra månadsavgift där förutom värme och vatten även kabel-TV, bredband (100 mbit/s) och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften! En trygg förening som är lågt belånad med ca 1 300kr/kvm i bankskuld. Föreningen har gröna och lummiga innergårdar samt en all-round plan för den som vill spela basket/fotboll. Gångavstånd eller en kort cykeltur till både City och Universitetet. Ett bekvämt boende med närhet till Coop, Willys, Ica Maxi, restaurangerna Sobi, brödernas samt Max, allmänna kommunikationer, Eyrabadet med gym, Sveaparken och Behrn Arena.

Intresserad av en visning redan nu? Se den digitala 3D-rundvandringen lägre ner i annonsen!

Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Jolin D´Mello på tel. 070-273 31 19 eller via mejl [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Jolin D'Mello

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Jolin D'Mello, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46702733119