Termikgatan 49F

Örebro, Örebro kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Södra Ladugårdsängen 1
Om föreningen
Avgift
4 864 kr/mån
Driftkostnad
6 696 kr/år
Pris/m²
29 662 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 49F och denna smart planerade trerummare! En inbjudande hörnlägenhet med ett härligt ljusinsläpp, behaglig takhöjd och med en balkong i soligt läge. Det är genomgående hög standard och gott skick i bostaden och den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social plats för samvaro. Det helkaklade badrummet har tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med överskåp, och köket har ljusa ytskikt med maskinell utrustning i rostfritt utförande.

Här bor man i en modern bostadsrättsförening som erbjuder de boende bilpool, cykellounge, takterasser, växthus och bastu. Föreningens lugna och gröna innergård omsluts av huskroppen som skärmar av från trafik.

Södra Ladugårdsängen som område ger möjlighet till både hälsa och aktivitet med närhet till gymanläggning, motionsspår, längdskidspår vintertid samt Gustavsviks golfbana med 18-håls golfbana, klubbhus, restaurang och shop. Dessutom finns Gustavsviksbadet där du kan nyttja äventyrsbad och bada utomhus sommartid. I området når man även Backahallen som erbjuder racketsporter både inomhus och utomhus. Det är enkelt att ta sig till universitetsområdet, apotek och affärer samtidigt som stadens centrum aldrig känns långt borta. Nämnvärt är även lägenhetens närhet till skolor och förskolor som nås till fots på bara ett par minuter.

Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Reynolds Ndugwa Kigula på tel. 076 427 27 95 eller via mejl [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Reynolds Ndugwa Kigula

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Reynolds Ndugwa Kigula, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46764272795

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.