Nyproduktion

Ålholmsgatan 15

Ormesta, Örebro kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Hjälmare Hage 1
Om föreningen
Avgift
4 905 kr/mån
Driftkostnad
5 292 kr/år
Pris/m²
34 297 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till Ålholmsgatan i populära Ormesta!

I februari 2023 kommer denna nyproducerade bostad stå klar för inflytt.

Högst upp i huset med rymlig balkong och alla fönster med fri utsikt har denna lägenhet ett av dom bättre lägena i huset.

Mycket välplanerad 3:a om 64 kvm. Öppen och social planlösning med modernt utrustat kök. Två sovrum varav det ena med egen klädkammare. Välutrustat badrum med kombimaskin. Förvaring i skjutdörrsgarderob i hallen.

I månadsavgiften ingår det mesta som Värme, vatten, bredband och Tv. Föreningen har ett kollektivt avtal på el och varmvatten som debiteras efter faktiskt förbrukning. Till bostaden ingår även ett förråd som beläget på vinden. Hiss finns!

Norra Ormesta ligger på cykelavstånd till Örebro centrum och universitet. Natur och vattennära intill Oset och Rynningevikens naturreservat och på promenadavstånd till Hjälmaren. Arkitekturen i kvarteret Hjälmare hage är både samtida och traditionell. Utformningen förstärker upplevelsen av kulturmiljön kring Hjälmarsberg och naturreservatet. För att smälta in i den lantliga omgivningen hämtar husen former, material och kulörer från den traditionella bebyggelsen på landsbygden.

På den gemensamma gården finns häckar, planteringar och mindre träd. Det finns ytor både för aktiviteter, avkoppling och social samvaro med sittplatser i både sol och skugga. På innergården anläggs också en pergola. En perfekt plats för att umgås med grannar och vänner. För dig som har bil finns det även möjlighet att hyra parkeringsplats.

Välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Örebro

Kontakt

Max Bergquist

SkandiaMäklarna Örebro
Mäklare Max Bergquist, SkandiaMäklarna Örebro
070-750 09 99