Olofsgatan 13

Ormesta, Örebro kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Selmas Park i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 553 kr/mån
Driftkostnad
8 700 kr/år
Pris/m²
28 311 kr/m²

Välkommen till Olofsgatan 13 och denna välplanerad trea i markplan med stor balkong mot föreningens innergård! Här erbjuds ett modernt boende i toppskick med samtliga bekvämligheter som krävs en trivsam vardag. Välutrustat kök med påkostade vitvaror, badrum i toppskick och genomgående fina ytskikt för att nämna några. Utöver detta erbjuds här även bra förvaring och tillhörande förråd och en väl tilltagen balkong som stor del av året fungerar som ett extra rum.

Brf Selma park är välskött förening med inkluderande månadsavgift. Avgiften ligger på 4.553 kr/mån och inkluderar värme tv & bredband. För dig med bil finns parkeringsplats till en kostnad om 400 kr/mån och för garageplats 700 kr/mån att hyra, i dagsläget ingen kö. I föreningen installeras just nu även laddstolpar för elbil vilket inom kort kommer att kunna nyttjas av föreningens medlemmar.

Ormesta är ett tryggt område med mycket barnfamiljer, här finner du till mesta delen villor och radhus. Inom promenadavstånd finns Oset och Rynningeviken med en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Här finns raststugor, grillplatser, naturliga utflyktspunkter, bra motionsspår samt mötesplatsen Naturens hus. Ni har även livsmedelsbutiker och restauranger inom kort avstånd vilket tillsammans med ovanstående gör att ni inte behöver nyttja bil i vardagen.

Kontakta ansvarig mäklare Karl-Albin Larsson på 073-362 57 06 alt [email protected] för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Karl-Albin Larsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Karl-Albin Larsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-362 57 06

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.