Ormingeringen 22, 1tr

Orminge, Nacka Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Smaragden i Nacka
Om föreningen
Avgift
5 770 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
25 753 kr/m²
Antal besök
388
Dagar på Hemnet
2

Välkommen till Ormingeringen 22 och denna rymliga trea, potentiella fyra om 93 kvm! Väldisponerad och gott om yta i lägenheten och tack vare fönster i två väderstreck är den mycket ljus. Gott om både sällskapsytor och förvaring. Lägenheten erbjuder en praktisk hall med utrymme för avhängning, klädkammare/förråd, två stora sovrum som kan göras om till tre, mycket rymligt och lättmöblerat vardagsrum med flera fönster, rymligt kök med fullständig maskinpark och utgång till balkong, två badrum varav ett med badkar och tvättmaskin och det andra med dusch. I avgiften ingår bredband.

På bekvämt avstånd ligger Björknässkolan (F-9) och Myrsjöskolan (Förskoleklass - åk 9). Närmaste förskolorna är Chrysolitens förskola och Bågens förskola. Av badsjöar att välja på har du Glasbrukssjöns idyll med badplats på somrarna och skridskoåkning på vintern. Glasbrukssjön är vacker med väldigt lite bebyggelse runt. Här finns också upplysta motionsslingor och vacker natur. Bagarsjön, Myrsjön och Strålsjön ligger också nära samt Björknäs IP. På kort gångavstånd finns även fotbollsplan, boulebana, utegym och lekplatser.

Närmsta busshållplats är Husaröstigen tar det ca 30 minuter in till Slussen med buss 444 och 471. Buss finns även från Orminge Centrum till T-centralen och 446:an tar dig till medborgarplatsen snabbast i rusningstrafik. Bra båtmöjligheter från Hasseludden till stan eller vidare ut i skärgården. Härifrån går mycket tät busskommunikation. Värmdöleden tar enkelt den bilburna den dryga milen in till Stockholms innerstad. Orminge Centrum ligger ett stenkast bort och Nacka Forum med dess enorma utbud av affärer och restauranger ligger ca 8 km bort. På väg in mot storstaden finns även Sickla Köpkvarter.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.