Fjugestagränd 23

Ormkärr/Hagsätra, Stockholm Se på karta

1 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
HSB BRF Vårsådden i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 464 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
29 412 kr/m²
Antal besök
3 316
Dagar på Hemnet
14

Högst upp i huset hittar ni denna fina hörn-3:a med ljusa rymliga sällskapsytor och balkong i nordost. Rymligt kök med gott om förvaring och matplats intill fönstret som bjuder in till trevliga middagar med familjen. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp och plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel om så önskas. Två harmoniska och insynsskyddade sovrum tar hand om familjens nattsömn.

Här bor ni i ett grönskande bostadsområde med trevliga strövområden.
I Ormkärr har man nära till både natur och till utbudet i city. Det är ett lugnt område där fåglarna kvittrar och där ett och annat rådjur hälsar på vintertid. Fotbollsplan och motionsspår ligger bara om hörnet och i Stuvstaskogen kan man hitta både blommor och svamp.

I populära Stackenparken finns det aktiviteter för blandade åldrar. Torsdagens grillkvällar är populära och det anordnas vår- och höstfest, julpyssel och Vasa-lopp för att nämna några aktiviteter. Där finns även en lokal att hyra för ex kalas för den som är medlem.

Det finns flera olika bad att välja på. Huddingehallen, Älvsjöbadet eller en cykeltur bort Långsjön. I närheten till Älvsjöbadet ligger Flex gym.

Service såsom matbutik, apotek, vårdcentral och ex öppen förskola finns i både Stuvsta och Hagsätra. I anslutning till området ligger Skogsstjärnans förskola och Ormkärrsskolan.

Närheten till både Stuvsta (ca 1,5 km) och Hagsätra (ca 500-600 meter), ger valmöjlighet när det gäller kommunikationer. Pendel går från Stuvsta och tunnelbana från Hagsätra. Med buss 143 tar du dig till Älvsjö på 7 minuter eller om du hellre vill, till Högdalen på samma tid.

Det tar tio minuter med bil till Södermalm.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Enskede

Kontakta mäklaren

Jeanette Giörtz

Bjurfors Enskede
Mäklare Jeanette Giörtz, Bjurfors Enskede
0732-57 56 73