Svartå Bangata 12C

Örnsro, Örebro Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
Riksbyggens BRF Örebrohus nr 12
Om föreningen
Avgift
2 625 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
27 386 kr/m²
Antal besök
1 730
Dagar på Hemnet
7

Välplanerade bostad, 3 rok om 76,5 kvm högst upp i huset. Köket har vit skåpinredning och plats för matbord. Badrummet som renoverades 2016 är helkaklat och har dusch med glasväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet är rymligt och härifrån är det utgång till balkongen som ligger i västerläge med sol från lunch och framåt. Två rymliga sovrum som ligger i varsin del av bostaden. Här bor ni med ett lugn läge och har fönster i två väderstreck. Vill ni bo billigt, med låg månadsavgift där det mesta ingår då är denna bostad helt rätt för er. Att förening har väldigt god ekonomi (obelånad), äger marken och har mycket god likviditet gör säkert inte saken sämre. Föreningen har inkomster från lokaler som hyrs ut (restaurang, frisör, yogastudio mfl.)

I den låga avgiften på 2 625 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Föreningen har trevliga innergårdar med uteplatser, grillplats, lekplats för barn och boulebana. I föreningen finns hobbyrum, cykelförråd och god tillgång på tvättstugor i källaren. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Föreningen har bytt samtliga lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar. Brevlåda för post finns i entrén och tidningsfack finns intill lägenhetsdörren. ROT-renoverad avloppsstam genom relining. Föreningen har en egen hemsida; www.orebrohus12.se där ni kan läsa mer om renoveringar som är gjorda.

I föreningen finns billiga p-platser, med och utan el, samt garage (sep.kö). Vanlig p-plats kostar 100 kr/månad, med motorvärmare 165 kr/månad samt garage 225-275 kr/månad. Föreningen har utökat sin p-platser.

Södra Station är bara en kort promenad bort, perfekt om du pendlar. Närheten till citykärnan gör att du snabbt och enkelt kan ta dig dit till fots eller med cykel. Örnsro har många fina grönområden och du har närhet till vackert promenadstråk upp till centrum utefter Svartån och även åt andra hållet mot Hästhagen. En kort promenad bort, intill Svartån, finns en tennisbana.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 18
    maj
    Tis 18 maj kl. 16:00–17:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.