Nyproduktion

Brf Havslättshöjden - lgh. nr. 4:1

Oskarshamn Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67,3 m²
Byggår
2019
Avgift
4 121 kr/mån
Driftkostnad
12 696 kr/år
Pris/m²
24 517 kr/m²
Nyproduktion

I Oskarshamns vackra kustdel strax norr om centrum får du nu ett sällsynt tillfälle att bli ägare till en stilig bostadsrätt med sjönära läge på riktigt. Från det nya kvarteret ner till sandstranden och båtbryggan är det endast en kortare promenad. Känn havsbrisen redan när du vaknar!

Brf Havslättshöjden utformas som en ombonad ensemble bestående av fyra väldesignade vinkelhus. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i det lugna och strandnära villakvarteret. De flesta gator här är återvändsgränder vilket ger dig en trygg miljö att bo i. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum med kök och mellan 67 till 83 kvadratmeter. Samtliga med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer. Lägenheterna förses med egen uteplats eller balkong där du kan njuta av solen, odla eller umgås med vänner och familj. Dessutom parkeringsplats för en bil samt ett praktiskt förråd. Småskaligheten med endast sex lägenheter per hus gör att du får ett personligt boende där du lär känna dina grannar, samtidigt som du får ha din privata sfär ostörd.

Lägenheternas stora hjärta utgörs av en öppen del med modernt kök, matplats och sällskapsrum, allt med utgång till uteplatsen eller balkongen. En särskilt uppskattad inredningsdetalj är det rymliga walk-in closet. Badrummet har alla bekvämligheter såsom golvvärme och handdukstork. Du får en hög inredningsstandard med trägolv, helkaklat badrum, vackra och slitstarka ytor samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheterna inreds med eleganta och tidlösa ytskikt samt kvalitetsprodukter, gjort för att hålla i många år. Genom ett tillvalssortiment kan du dessutom sätta din egen prägel på ditt boende!

I Havslätt bor du där andra firar semestrar, med havet och skärgården som vacker kuliss men samtidigt nära till stadens puls, in till centrum cyklar du på mindre än tio minuter!

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information och frågor.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn