Österängsgatan 4

Öster, Halmstad Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,5 m²
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1965
Förening
HSB BRF Östergård i Halmstad
Om föreningen
Avgift
4 278 kr/mån
Driftkostnad
7 212 kr/år
Pris/m²
20 798 kr/m²
Antal besök
906
Dagar på Hemnet
4

Med en trevlig och grönskande innergård erbjuds här en väl underhållen trerummslägenhet som förvaltats väl av nuvarande ägare sedan 1973.

Lägenheten ligger på fjärde våning och hiss finns. Härifrån har du en fin vy både mot Sannarp och den ombonade och grönskande innergården. Den inglasade balkongen har ett trevligt österläge erbjuder morgonsol.

Bostadens 81.5 kvadratmeter är välplanerade och upplevs ljusa tack vare fönsterpartier mot både väster och öster. Köket har bra arbetsytor och en trevlig matplats med utsikt mot innergården. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat och de båda sovrummen är placerade i var sin ände av lägenheten. Badrummet är relativt rymligt och utrustat med badkar/dusch. Genomgående har bostaden tjusiga parkettgolv.

Hyran är på 4 278 kr/mån och i detta ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och basutbud tv. Föreningen tillhandahåller fiberanslutning, har en modern tvättstuga, övernattningslägenhet, boulebana och garage och p-platser.

Detta är en mycket trivsam del av Halmstad och beläget alldeles intill dagligvaruservice, skola, badhus och gym. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om man önskar ta sig utanför kommunens gränser.

Tillträdesdatum är flexibelt.

Välkommen att boka Er på personlig visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.