Ägirgatan 6

Öster Mälarstrand, Västerås Se på karta

2 485 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Avgift
3 850 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
35 500 kr/m²
Nyproduktion 

Fin 2a i Brf Sirenen

En nyproducerad och välplanerad trea. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en luftig, social känsla. En generös balkong med utgång från vardagsrum. Ett rymligt sovrum med klädkammare. Ett mindre sovrum intill vardagsrum. Det finns förråd till lägenheten.

Prel tillträde juni 2020.

I en trivsam småbåtshamn ett stenkast från Mälaren ligger Brf Sirenen. Här bygger PEAB 70st smakfulla bostadsrätter om 2-4 rok för dig som inte vill tumma på något i vardagen. Lägenheterna är välplanerade, miljövänligt byggda och belägna i ett attraktivt område med natur, sjö och centrum nära tillhands.

Det finns fortfarande fina lägenheter kvar att boka. Du hittar alla lediga lägenheter på peabbostad.se/sirenen och gå sedan in på bostäder.
Endast ett fåtal tvåor kvar i storlekar 46-70 kvm. Flertalet treor kvar i storlekar mellan 70-89 kvm.

Ett trivsamt och enkelt liv
Våra hem passar dig som vill ha ut det mesta av livet. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Våra välplanerade lägenheter har alla moderna och bekväma finesser på plats. Exempelvis har nästan alla treor en extra WC och fyrorna har utöver en extra WC även extra dusch. Hemmen är tidsenliga med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med miljöklassade vitvaror, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Västerås