Nyproduktion

Ringvägen 2B

Öster, Nyköpings kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Hermelinen i Nyköping
Om föreningen
Avgift
5 729 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
24 036 kr/m²
Nyproduktion

Trivsam trea i absolut toppskick med ett riktigt centralt läge!

Bostaden är om rymliga 83 m² och har en öppen planlösning. Här finns ett stort vardagsrum med många fönster samt utgång till den rymliga balkongen. Fullutrustat kök från Vedum med spishäll, diskmaskin, kyl, frys samt inbyggd ugn och micro i arbetshöjd. Helkaklat badrum samt en helkaklad gästtoalett. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har två rofyllda sovrum varav det ena är med skjutdörrsgarderober. Dessutom ligger föreningens gästlägenhet i samma trappuppgång, vilket gör det smidigt ifall man har långväga gäster.

Värme, vatten, TV samt bredband ingår i avgiften. Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar varje boende för sin förbrukning.

BRF Hermelinen ligger i ett lugnt hörn av staden, belägen vid korsningen av Ringvägen och Östra Kvarngatan. Här bor du toppmodernt i ett både centralt och lugnt boende. Föreningen består idag av 41 lägenheter i varierande storlekar. Föreningens byggnader är uppförda 2017/2018 av PEAB och ekonomisk- och teknisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Föreningen har en gemensam uteplats på innergården med pergola, planteringar och gräsytor. I källarplan finns förråd, cykelrum samt källsortering. Garageplatser med separat kö.

Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet den idylliska småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter.

Varmt välkomna till visning - kom ihåg att anmälan krävs inför!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakt

Joakim Nilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Joakim Nilsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0768772243

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.