Nyproduktion

Ringvägen 2B

Öster, Nyköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Hermelinen i Nyköping
Om föreningen
Avgift
4 736 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
30 060 kr/m²
Nyproduktion

- KÖK FRÅN VEDUM MED UTRUSTNING FRÅN ELECTROLUX OCH FRANKE - CENTRALT LÄGE - NYPRODUCERAT - HISS -

Trivsam trea i absolut toppskick! Bostaden är om rymliga 83 m² och har en mycket bra planlösning. Här finns ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot lägenhetens Vedum-kök. Från vardagsrummet finns också access till den rymliga balkongen som är strax över 7 m². Lägenheten har två rofyllda sovrum varav det ena är med skjutdörrsgarderober. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum samt gästtoalett. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.

BRF Hermelinen ligger i ett lugnt hörn av staden, belägen vid korsningen av Ringvägen och Östra Kvarngatan. Här bor du toppmodernt i ett både centralt och lugnt boende. Föreningen består idag av 41 lägenheter i varierande storlekar. Föreningens byggnader är uppförda 2017/2018 av PEAB och ekonomisk- och teknisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Föreningen har en gemensam uteplats på innergården med pergola, planteringar och gräsytor. I källarplan finns förråd, cykelrum samt källsortering. Garageplatser med separat kö. Övernattningslägenhet i föreningen finns.

Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet den idylliska småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter där det bjuds på ett rikt utbud vad gäller sport och idrottsföreningar.

Varmt välkomna till visning - kom ihåg att anmälan krävs för att vi ska kunna planera och genomföra säkra visningar!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakt

Joakim Nilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Joakim Nilsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0768772243