Birkagatan 29B

Öster, Växjö Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70,2 m²
Balkong
Ja
Byggår
1960
Förening
BRF Birkagatan i Växjö
Om föreningen
Avgift
3 959 kr/mån
Driftkostnad
4 428 kr/år
Pris/m²
24 145 kr/m²

Nu finns möjlighet att flytta in i en fin 3:a på Öster! Kanonläge med kort avstånd till centrum samtidigt som läget är lugnt och trivsamt. Lyxigt helkaklat badrum renoverad i samband med föreningens stambyte 2018. Balkong med kvällssol och gavelläge gör boendemiljön extra ljus och trivsam.

Planlösningen är välplanerad och fördelas över ca 70,2 kvm. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffa och matbordsmöblemang skapar härliga umgängesytor. Vidare finns här ett trivsamt kök, två rejäla sovrum och ett helkaklat badrum. Vid stambytet byggdes även badrummet ut vilket blir extra praktiskt och bekvämt. Insynsskyddat läge på våning två. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. I avgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Fiber installerades nyligen.

På Öster bor du vackert med grönskade omgivningar och med närhet till det mesta. I närområdet finns vårdcentral, pizzeria, simhall och gym. Centrum och universitet nås snabbt via cykel. Gillar du att motionera finns fina motionsslingor i Fyllerydskogen.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Visningstider

  • 4
    apr
    Lör 4 apr kl. 13:30–14:00
    Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.