Emil Lindells väg 30

Öster, Växjö Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,7 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 8, hiss finns
Byggår
2009
Förening
BRF Portvakten Södra
Om föreningen
Avgift
3 450 kr/mån
Driftkostnad
4 476 kr/år
Pris/m²
23 810 kr/m²

Nu saluförs en trivsam och mycket välplanerad bostadsrättslägenhet med en golvyta om 77,7 kvm fördelade på 3 rok på Emil Lindells väg 30. Fint läge mellan sjöarna och kort cykelavstånd till både centrumkärnan, samhällsservice och universitetet. Lägenheten nås enkelt endast en trappa upp. Hiss finns i huset!

Bostaden karaktäriseras av genomgående lättmöblerade ytor, smakfulla materialval samt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här möts man av stilsäkra kulörer i kombination med moderna ytskikt. Ett välplanerat kök med köksinredning i vitt utförande, ett tilltalande vardagsrum/matrum med generöst ljusinsläpp och goda möbleringsmöjligheter. Vidare finns här ett rymligt badrum med tvättavdelning samt två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Hela lägenheten målades om år 2018 och delar av badrumsinredningen byttes ut år 2019.

Ett miljösmart boende då föreningens hus är passivhus. Föreningen har även nyligen installerat solceller. På ett bekvämt avstånd finns vidare mataffärer, blomsteraffär, apotek, gym, förskola och Linnéuniversitetet. Vackra omgivningar med fina promenadvägar i en skön och omväxlande natur t.ex runt sjön Trummen eller i Teleborgs naturreservat.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Emelie Pile för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Visningstider

  • 22
    jun
    Imorgon kl. 12:30–13:00
    Bokad visning - anmäl dig via "Boka tid för visning" i presentationen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.