Österlånggatan 7

Östermalm, Kristianstads kommun Se på karta

1 980 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Förening
BRF Katten
Om föreningen
Avgift
5 035 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
20 842 kr/m²

Välkommen till Österlånggatan 7 och denna charmiga lägenhet som ligger endast en halvtrappa upp. Här erbjuds en ljus och perfekt planerad bostad som är full av charm. Här är tidstypiska detaljer bevarade så som stora fönster med breda fönsternischer, fiskbensparkett, breda golvlister och högt i tak vilket ger lägenheten mycket karaktär.

Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande och praktisk hall med plats för avhängning. Här finns gott om plats för jackor och skor. Det trivsamma köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Charmigt och ljust vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga sällskapsytor. Lägenheten erbjuder möjlighet till två sovrum av bra storlek. Från hallen nås badrummet med handfat, WC och badkar.

Föreningen, BRF Katten, är en välskött och stabil sådan med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelförråd och en vacker innergård med ett lusthus som boende kan låna gratis. I månadsavgiften om 5035 kronor ingår vatten och värme. Till bostadsrätten tillhör två rymliga förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Östermalm är ett centralt och attraktivt beläget område som erbjuder butiker, restauranger, caféer, bra kommunikationer och matbutik. På fem minuter nås centrala Kristianstad med allt det har att erbjuda och precis runt hörnan finner vi Axelsson Konditori.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad

Kontakta mäklaren

Julia Hilm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
Mäklare Julia Hilm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
0736-79 25 48

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.