Körsbärsvägen 10

Östermalm / Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
1942
Förening
BRF Stinsen
Om föreningen
Avgift
2 664 kr/mån
Pris/m²
77 500 kr/m²
Antal besök
2 616
Dagar på Hemnet
7

Högt upp i huser med ett fritt läge - här finner ni denna välplanerade 3:a på 58 kvadratmeter i populärt området.

Fantastiskt gavelläge

Privat läge

Mycket väl utnyttjade kvadratmeter

Hela lägenheten målades nyligen om och det är en ljus och trivsam känsla som infinner sig. Mycket tack vare det höga läget samt det ljus som gavelläget ger.

När du kommer in i lägenheten har du en hall med ingång till alla lägenhetens rum. Bra med förvaring i stora garderober i hallen.

Rakt fram från hallen har du det klassiska funkisköket - där ena sidan har gott om originaldetaljer bevarade - och den andra sidan går i modernare stil. Nylagt golv och nymålade väggar.

Från både kök och hall når du vardagsrummet, rummets stora behållning är dess stora fönsterpartier i två väderstreck och utgången till balkongen.

Balkongen har ett mysigt läge och trevlig eftermiddagssol.

Från hallen nås även de bägge sovrummen - ett större med gott om plats för dubbelsäng. Samt ett mindre. Bägge helt insynskyddade.

Badrummet har dusch, wc, handfat och handdukstork.

Med promenadavstånd till både Odenplan och Stureplan där det erbjuds allt i mat- och shoppingväg och även Stockholms pulserande nattliv. Runt hörnet från Ruddammsbacken ligger både Stockholms Universitet, Kungliga Tekniska Högskolan och dessutom Handelshögskolan. Busshållplats precis utanför byggnaden med goda kommunikationer samt t-bana från Tekniska Högskolan och Roslagsbanan från Östra Station. Det är även nära till spring- och promenadvänliga grönområden som Hagaparken, Brunnsviken och Lill-Jansskogen.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.