Branteviksgatan 5A

Östra Sorgenfri, Malmö kommun Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66,5 m²
Våning
4 av 10, hiss finns
Förening
HSB BRF Torbjörn i Malmö
Om föreningen
Avgift
3 663 kr/mån
Pris/m²
22 481 kr/m²

På våning fyra med hiss från markplan kan du nu skapa drömlägenheten med att lägga din egen prägel där utsikten är fri i sydväst läge. Ingen insyn och en stor balkong med eftermiddag och kvällssol. Ljuset flödar in i alla rum och ger känslan av att utrymmet är större.

Stora ytor genomsyrar hela lägenheten, oavsett var vi vänder oss, det är lyx! Vardagsrummet är hjärtat i bostaden vilket bjuder in till socialt umgänge där både matplats och soffgrupp ryms. Hallen välkomnar med gott om svängrum och med sina två platsbyggda originalgarderober är möjligheterna till förvaring optimal. Det mysiga köket bjuder in till trevlig matlagning där man på ett enkelt sätt umgås med vännerna då köket även rymmer en matplats. En annan dröm är den inglasade balkongen som blir ett extra rum i bostaden. Här finns gott om utrymme för både matplats och sittgrupp, en fantastisk möjlighet att njuta av fler årstider men framförallt av kvällssolen! De båda sovrummen är väl tilltagna och kan nyttjas på flera olika sätt. Det här är en lägenhet med enorma potential, en lägenhet att förälska sig i!

Östra Sorgenfri är en underbart grönskande stadsdel med oändliga kommunikationer till både övriga Malmö och Skåne. En stadsdel att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö City

Kontakta mäklaren

Natalie Millnell

SkandiaMäklarna Malmö City
Mäklare Natalie Millnell, SkandiaMäklarna Malmö City
0720706345