Tant Bruns väg 115

Pricken, Uddevalla Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1982
Förening
HSB BRF Pricken i Uddevalla
Om föreningen
Avgift
4 671 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
15 321 kr/m²

Gavellägenhet i populär och välskött förening!

Tänk att denna förening lyckats hålla sina månadsavgifter på samma nivå i 26 år! - men ändå är det ett välvårdat fastighetsbestånd och en välmående förening. Nu står fönster och dörrbyte på agendan. Vilket redan är påbörjat och kommer pågå under vår och sommaren 2021.
Det är ett omtyckt bostadsområde, naturnära och barnvänligt med gång- och cykelvägar, lekplatser, motionsspår och närhet till skola och förskola. Goda bussförbindelser till centrum.

Den här ljusa och stilfulla gavellägenheten om 3 rok är belägen på våning två med härlig utsikt, uteplats och egen liten täppa att sköta om, detta vid den egna entrétrappan. Från vardagsrummet når Ni Er balkong som ligger i ett soligt och högt läge, syd/västläge.

Interiört är bostaden i fint skick, här finns ett fräscht, helkaklat badrum renoverat 2007/2008, kök med matplats, ett större och ett mindre sovrum, vardagsrum med utgång till balkongen samt grovkök/tvättstuga. I lägenhetens entréhall finns klädkammare/förråd och gott om plats för förvaring på den egna vinden. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, yttre underhåll, p-plats i carport, sophantering och snöröjning.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsbutiken

Kontakta mäklaren

Maria Alexandersson

Bostadsbutiken
Mäklare Maria Alexandersson, Bostadsbutiken
0727292520