Rönnoxelgatan 8

Råby, Västerås Se på karta

895 000 kr

950 000 kr -6%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86,5 m²
Balkong
Ja
Våning
12, hiss finns
Byggår
1991
Förening
BRF Rönnoxeln
Om föreningen
Avgift
6 154 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
10 347 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Varmt välkomna till tolfte våningen och denna öppna trea om med inglasad balkong vilken erbjuder en vidunderlig utsikt över grönskande omgivningar. Bostadens 86,5 kvadratmeter erbjuder en genomgående känsla av ljus och rymd och kombinerat med det naturnära läget skapas möjlighet till ett långsiktigt boende. Brf Lövhagen 28 är en gemytlig och stabil förening med flera gemensamhetsutrymmen så som motionsrum, grillplats och boulebana.

Bostaden utgörs av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, vidare ett fullt utrustat kök med gott om förvaring och naturlig matplats intill burspråk. Vidare ett ljust sällskapsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt utgång till den stora inglasade balkongen med milsvid utsikt över omgivningarna. Bostaden erbjuder även två luftiga sovrum med gott om förvaring samt ett stort badrum med badkar.

Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande område med stadens fulla utbud inom kort avstånd samt promenadavstånd till goda kommunikationer. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, även grönskande parker och naturliv samt trivsamma restauranger.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västerås