Garvis Carlssons gata 4

Råsunda, Solna kommun Se på karta

6 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 8, hiss finns
Byggår
2020
Avgift
2 463 kr/mån
Driftkostnad
330 kr/år
Pris/m²
77 778 kr/m²

Nu finns det en fin chans att förvärva denna välplanerade ägarlägenhet om 81 kvm. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och rymmer både den stora soffgruppen samt ett runt bord exempelvis. Lägenheten kan disponeras om till en 4:a om det behovet finns och har balkong ut mot Garvis Carlssons gata!

- Optimala kommunikationer i Solna kanske bästa läge!
- Helkaklat badrum
- Köksluckor med push-funktion
- Efterfrågad planlösning med sociala ytor

Projektets hemsida med fler lediga lägenheter finner du här: (3 st. lediga: O1102, M1102, M1203,) Samtliga går att få se då alla är färdigbyggda
https://peabbostad.se/pokalen/

Ägarlägenhet
Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den på obestämd tid, pantsätta, belåna och sälja den.
När du köper en ägarlägenhet köper du en del av fastigheten och blir lagfaren ägare av bostaden. Du betalar endast för bostadens värde, precis som när du köper en villa eller ett radhus. Här betalar du inte någon månadsavgift till en bostadsrättsförening. Som ägare av en ägarlägenhet betalar du endast för dina lånekostnader och en mindre avgift till en samfällighetsförening. Samfällighetsföreningen beslutar om hur gemensamma utrymmen som trapphus, fasader och hissar med mera ska skötas.

Fördelar med ägarlägenhet
- Hyr ut till vem du vill och hur länge du vill
- Renovera och bygg om som du vill enligt de normer som finns
- Inga gemensamma lån
- Ingen traditionell månadsavgift utan här gäller samfällighetsavgift

Här bor ni i den omtyckta stadsdelen Råsunda med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutik och småbutiker. I närheten av lägenheten ligger också Råstasjön med gröna omgivningar och perfekta motionsspår. I Solna Centrum erbjuds ett stort utbud av butiker och service, SF:s biograf finns lite längre upp på Råsundavägen i Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finner ni även Skandinaviens största shoppingcentrum "Mall of Scandinavia". Optimalt läge med endast någon minuts promenad till T-bana Solna centrum, tvärbana och bussar, även kort avstånd till pendeltåg.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Daniel Senkal

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Daniel Senkal, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-162 75 47