Nicoloviusgatan 5B

Ribersborg, Malmö kommun Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 9, hiss finns
Byggår
1959
Förening
BRF Örehus 2
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 995 kr/mån
Driftkostnad
7 440 kr/år
Pris/m²
60 461 kr/m²
Antal besök
6 260
Dagar på Hemnet
16

Här presenteras en sällsynt chans att förvärva en av de västvända trerummarna längst ut på Ribersborg med extraordinär havsutsikt över Öresund till Köpenhamn.

På högt och fritt läge ligger lägenheten på sjätte våningen där samtliga fönsterpartier ligger västerut och alla rummen får utsikt över havet. Hissen går från markplan och bostaden har under senaste åren genomgått stora förändringar i planlösning och renovering. Köket är helt nytt med flera moderna och tekniska lösningar. Det är dessutom flyttat och ligger numer i öppen anslutning med vardagsrummet vilket gett plats åt ett andra sovrum av gedigen storlek. Badrummet är knappt ett år gammalt och renoverades med påkostade materialval och stilrena lösningar där vattenledningarna ligger infrästa i väggarna och kopplats vidare till närmsta garderob som utrustats med tvättmaskin.

Mycket nytt men här finns även flera godbitar bevarat från byggåret 1959. Det karaktäristiska kalkstensgolvet glänser nypolerat i hallen som leder in till samtliga rum via vitmålade originaldörrar och i både vardagsrum och stora sovrummet märks orignalparkett i fiskbensmönster.
Vardagsrummets underbara sällskapsytor förlängs ytterligare med den härliga balkongen som stoltserar som en av områdets större med hela 9 kvadratmeter möblerbar yta. Här kan man njuta även under sommarens absolut hetaste dagar då nuvarande ägare installerat markis som skuggar.

I närområdet har du tillgång till Slottsstadens trevliga kvarter med butiker, restauranger och service. City når du på behagligt gångavstånd genom vackra Slottsparken med sina trevliga gångstråk för motion och promenad. Det bästa av allt är kanske just närheten till havet med kallbadhuset, Ribersborgsfältet och dess strand på kortaste gångavstånd.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Daniel Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Daniel Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Malmö
+46768840123

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.