Drottningholmsvägen 376

Riksby, Stockholms kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
BRF Brickbandet
Om föreningen
Avgift
4 151 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
53 676 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för att boka in visning.

- Nyrenoverat badrum
- Optimalt planerad
- Balkong i bästa solläge
- Gavelläge
- Utmärka förvaringsmöjligheter
- Stabil förening med en låg belåningsgrad om endast 1 908kr/kvm
- Närhet till goda kommunikationer vid Abrahamsberg och Brommaplan. Gröna linjens tunnelbana med ca 15 min in till city.

På Drottningholmsvägen 376 ligger denna oslagbara renoverade trea på 68 kvm med hemtrevlig planlösning och balkong i bästa solläge! Bostaden erbjuder en genomgående social planlösning och tack vare den generösa takhöjden och fönster i tre väderstreck så skapas här både rymd och ett härligt ljusinsläpp. Vidare finns ett helkaklat, nyrenoverat badrum (2021), stort kök med gott om förvaring och arbetsytor. Här får ni även plats med ett större matbord för flertalet sittande. Vidare finner ni även två väl tilltagna sovrum samt en stor klädkammare. Den här bostaden vill ni inte missa!

Lägenheten tillhör Brf Brickbandet, en omtyckt och välskött förening med låg belåningsgrad och som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning. Till samtliga lägenheter hör ett stort källarförråd.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även ett trevligt utegym. Centralt läge vid Brommaplan eller abrahamsberg som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Bromma

Kontakta mäklaren

Emma Bogren

Mäklarhuset Bromma
Mäklare Emma Bogren, Mäklarhuset Bromma
0733668170
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas