Tomtebovägen 12D

Rimbo, Norrtälje Se på karta

1 575 000 kr

1 750 000 kr -10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72,2 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1988
Förening
BRF Lärarinnan
Om föreningen
Avgift
4 700 kr/mån
Driftkostnad
12 432 kr/år
Pris/m²
21 814 kr/m²

Välkommen till Tomtebevägen 12D och denna fina, välplanerade lägenhet om 3 rok med balkong! Lägenheten är belägen på våning 2 av 2 i ett trivsamt villaområde nära Långsjön i Rimbo.

Lägenhetens två sovrum, vardagsrum, hall och delar av köket är nyrenoverat. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning tack vare den smakfulla bardisken med infällda spotlights. Köket är funktionellt och lättarbetat med utgång till balkongen. Vardagsrummet rymmer en större soffgrupp och har ett fint ljusinsläpp genom de stora, fina fönstren. Balkongen är härligt inbjudande med soligt läge i lugn omgivning.

Mycket goda förvaringsmöjligheter finns tillhörande lägenheten. Ett av förråden är beläget i en fristående byggnad i markplan på gården. Det andra förrådet är ett vindsförråd med nedfällbar trappa från hallen i lägenheten. Vinden är lika stor som lägenheten! Dessutom finns en rymlig klädkammare i anslutning till hallen.

Parkeringsplats tillhörande bostaden finns på bekvämt avstånd.

Här bor du i ett lugnt område och ca 12-15 minuters promenad till centrum där all service finns som bl.a. matbutik, apotek, bank, systembolag och restauranger. Nära till dagis och skola. I Rimbo finns låg-, mellan- och högstadieskola. Det finns två kommunala badplatser i Långsjön.

Mycket bra kommunikationsmöjligheter med buss från Rimbo Station till Stockholm, Norrtälje, Arlanda och Uppsala. Buss till Stockholm tar ca en timme och med bil åker du till Stockholm på ca 40 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.