Kommande

Mjölnerbacken 77

Rissne, Sundbybergs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82,3 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1986
Förening
BRF Palett
Om föreningen
Avgift
3 928 kr/mån
Kommande

Välkommen till denna topprenoverade hemmatrevliga trea med insynsfritt läge från större delen av bostaden och utsikt över naturen. Hela lägenheten är smart planerad med fina och genomtänkta val vilket skapar ett hem att trivas i. Precis när man kliver in i hallen möts man av ljuset som släpps in från det stora fönsterpartierna i både kök och vardagsrum. Via hallen når du bostadens renoverade badrum som är inredd med smakfulla material- och inredningsval samt innehar golvvärme och är förberedd för tvättmaskin. Vidare in når du det stilrena och smakfullt inredda köket som innehar en praktisk köksö med goda förvaringsmöjligheter och väl tilltagna arbetsytor för att underlätta köksarbetet och göra det lite roligare. Det rymliga vardagsrummet med de stora fönstren ger härligt ljusinsläpp med en välkomnande känsla hela dagen. Här får du plats med en större soffgrupp, soffbord, köksbord samt bokhylla och byrå. Bostaden har två sovrum, båda får man tillgång till via vardagsrummet. Dessa rum är väldigt lättmöblerbara och båda rymmer större sängar, garderob samt annat möblemang om man så önskar. Idag används ena rummet som arbetsrum och det andra som master bedroom och via det rummet får man tillgång till en spatiös walk-in-closet som rymmer det mesta du kan tänka dig att förvara. Slutligen vill jag framhäva bostadens drömmiga balkong där du får en känsla av att bo granne med naturen samtidigt som du upplever att du bor högt upp!
Till lägenheten ingår en nyttjanderätt av förråd, tvättstuga och övernattningslägenhet.

Föreningen består av 132 st lägenheter varav 18 st är hyresrätter (Dolda tillgångar) och äger marken. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående och man har en plan på att se över fasaderna och taken inom de kommande åren. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören All tele ingår i månadsavgiften för alla medlemmar. P-platser finns i en del av en gemensamhetsanläggning och till dessa råder det ett separat kö. De gemensamma utrymmena som föreningen tillhandahåller är barnvagnsrum (i port 77), cykelförråd, källarförråd samt gårdslokal om 68 kvm med övernattningsrum. Tvättstuga i trappuppgång 77. Det finns 6 tvättmaskiner, 1 centrifug, 2 tumlare samt 2 torkrum och 2 manglar.

Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2021), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2023) detta innebär att resvägen både till Kista centrum och Bromma Blocks kommer ta mellan 5-10 minuter, en väldigt kort, bekväm och snabb restid till just de 2 områden med alla affärer det innebär med mer. Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm.

Välkomna hem säger jag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Amanda Barsoum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Amanda Barsoum, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
073-939 89 38

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.