Rönnängs Brygga 18A

Rönnäng, Tjörns kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
57,7 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2
Byggår
2014
Förening
BRF Viken Rönnäng
Om föreningen
Avgift
4 967 kr/mån
Driftkostnad
6 100 kr/år
Pris/m²
55 373 kr/m²

Mitt bland öar, fiskehamnar och saltstänk ligger detta hem. Drömmer du om att leva med havet tätt intill i ett pittoreskt samhälle så är detta i en division för dig. Åretrunt- eller sommarbostad, det är vilket som. Du kommer inte missa en sekund av vad väder och vind hittar på utanför fönsterna. Och kanske är det ett riktigt åskväder i slutet av augusti som blir årets himmelspel.

Lägenheten är i bästa skick med två stycken sovrum, ett rymligt badrum och en öppen volym med kök, matplats och vardagsrum i ett. Längs hela rummet är det stora fönster och glaspartier som gör att insidan smälter ihop med utsidan.

Från uteplatsen precis utanför har du ständigt skiftande vatten och himmel. Båtarna tuffar sakta in mot hamnen och charmiga, bohuslänska skärgårdshus samsas med varandra. Inget stör blicken, tanken eller längtan. Precis intill kliver du ner från badstegen och unnar dig ett dopp innan frukost. Här kommer du leva lika mycket inne som ute då du har hela tre uteplatser i olika väderstreck att njuta utav. Eller varför inte till havs då det ingår båtplats?!

Du börjar nog vid det här laget förstå hur en stilla sommarkväll på Rönnängs Brygga kan te sig, så vi avrundar här… Och hoppas att vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Strandvägens Mäkleri

Kontakta mäklaren

Amanda Settefelt

Strandvägens Mäkleri
Mäklare Amanda Settefelt, Strandvägens Mäkleri
0763-938753

Visningstider

  • 22
    maj
    Sön 22 maj kl. 13:00
    Varmt välkommen att anmäla er till visning! Anmälan krävs! Visning startar kl. 13.00, men specifik ankomsttid tillhandahålles från mäklaren via sms/mejl efter anmälan. För att kunna skapa ett så bra visningsklimat som möjligt önskas att ni håller nere antalet visningsgäster så gott det går. Tack!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.