RAW Rosendal, lgh 46

ROSENDAL, Uppsala Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
53,7 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Avgift
3 458 kr/mån
Pris/m²
47 486 kr/m²

Gör det enkelt och köp en färdigställd etagelägenhet om 3 rok i RAW Rosendal - Ett unikt projekt som består av 50 lägenheter i varierande storlekar där de boende får bestämma planlösning, ytskikt, interiör och ambitionsnivå utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här erbjuds ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer.

Detta pris avser en färdigbyggd lägenhet om totalt 53,7 kvm (29,8 kvm på entréplan och 23,8 kvm på övre plan). Lägenheten har ingång från plan 4 med ett väl fungerande kök med rostfri bänkskiva med kakel ovan samt bänkskåp. Maskinell utrusning i köket består av kyl/frys, spishäll, ugn, diskho med blandare och fläkt. Vid matplatsen är det det öppet upp till plan två vilket ger en takhöjd på ca 5,2 m. Vidare erbjuds ett fräscht badrum med spotlights i taket samt kakel på väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat med spegel ovan, duschmunstycke på väggen med infällbara glasdörrar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och mellanväggarna i lägenheten är gipsväggar. Detta prisförslag är endast ett exempel. Denna lägenhet går att köpa som en rå lägenhet och då är priset 2 100 000 kr. Kontakta mäklaren för mer information.

Besök gärna RAW Propertys hemsida för mer information https://www.rawproperty.se/projects/raw-rosendal

Det finns en gemensam tvättstuga i föreningen. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå den lägre husdelen som får nyttjas av de boende. På markplan finns även ett rymligt cykelförråd.

Tillträde är preliminärt Q3 2021.

RAW Rosendal ligger i hjärtat av Uppsala med närhet till det mesta. Härifrån kan du cykla till både Akademiska sjukhuset och Ulleråker på fem minuter. Dessutom finns förskolor, grundskolor och gymnasium inom bekvämt avstånd. Runt RAW Rosendal finns mycket skogs- och grönområden som bjuder in till allt från promenader längs Stadsparken till svamp- och bärplockning i Stadsskogen. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år.

Tänk om! Tänk RAW!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Carolina Sohlberg

Riksmäklaren
Mäklare Carolina Sohlberg, Riksmäklaren
070-548 08 04