Perrongvägen 25

Roslags Näsby - RN3 Stationen, Täby kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2020-2021
Avgift
3 744 kr/mån
Driftkostnad
9 888 kr/år
Pris/m²
62 590 kr/m²
Antal besök
798
Dagar på Hemnet
12

Endast bokade visningar på mäklarens kontor - vänligen kontakta fastighetsmäklare Sebastian Wallster på 070-755 75 69

+ Högst upp i huset
+ Insynsfritt
+ Dubbla balkonger i bästa solläge
+ Täbys lägst belånade nyproduktionsförening
+ Dubbla toaletter
+ Snickeribyggt kök med bänkskivor i kalkstenskomposit
+ Vitpiggmenterad ekplank i hela bostaden
+ Bli den första att flytta in
+ Inflytt från mitten av november

På sjätte våningen högst upp i huset finner ni denna exklusiva trea om ca 83 m² och dubbla balkonger, dubbla toaletter och stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Att lägenheten ligger i det attraktiva projektet RN3 Stationen gör inte saken sämre. Föreningen är den lägst belånade nyproduktionsförening i Täby vilket syns inte minst på avgiften som är låga 3 744 kr/mån

Bostaden har en spännande arkitektur med badrummet placerat som en avskiljare i mitten. Detta erbjuder en så kallad rundgångsplanlösning vilket skapar långa siktlinjer och skapar en illusion av att bostaden är större än de 83 m² som den faktiskt är.

Planlösningen är fördelad på en social del och en privat. Den sociala delen inrymmer ett härligt vardagsrum med stora fönster som sträcker sig från golv till tak. Här ifrån når ni också en av bostadens två balkonger med sol från att den går upp till strax efter lunch. Just denna bostad är belägen högst upp i huset. Det skapar en ovanligt ljus bostad då det inte finns någon överliggande balkongplatta som tar något av solen, detta tillsammans med de stora fönsterpartierna gör att ljuset verkligen flödar in.

I delvis öppen disposition mot vardagsrummet finner ni de sobra köket i ljusgrått. Köket har ritats av arkitekten och sedan platsbyggts i lägenheten, här får ni ett unikt kök som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ordentliga arbetsytor i kalkstenskomposit från märket Bricmate. Övriga finesser är en effektiv matavfallskvarn i köket och vacker infälld LED-belysning ovan arbetsbänken i sober kalkstenskomposit från Bricmate.

På motsatt sida av bostaden finns två ordentliga sovrum med lugnt läge in mot gården. Master bedroom har tillgång till en egen walk in closet och det andra sovrummet erbjuder utgång till ytterligare en balkong belägen med bästa solläge. Här kommer ni kunna njuta av den fina innergården i solens sken, ända tills den passerar bakom horisonten.

Badrummet är helkaklat och har samma sten som bänkarna i köket. Här finns också tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk arbetsbänk med skåp ovanför samt en hel linnegarderob. Utöver det finns här ytterligare en gäst-WC även den inredd på samma sätt som det stora badrummet.

Varmt välkommen till en av Täbys bästa treor i kommunens lägst belånade nyproduktionsförening.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta mäklaren

Sebastian Wallster

Mäklarhuset Täby & Danderyd
Mäklare Sebastian Wallster, Mäklarhuset Täby & Danderyd
070 755 75 69
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas