Nyproduktion

Perrongvägen 25 (lgh A-1202)

Roslags Näsby - RN3 Stationen, Täby Se på karta

4 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2020-2021
Avgift
3 744 kr/mån
Driftkostnad
9 300 kr/år
Pris/m²
53 012 kr/m²
Antal besök
1 047
Dagar på Hemnet
24
Nyproduktion

VÄLKOMMEN TILL TÄBYS STARKASTE NYPRODUKTIONSFÖRENING* - RN3 Stationen

Key Feature för denna lägenhet:
- 3 rum
- Snickeribyggt kök
- Dubbla balkonger
- Fönster från golv till tak i vardagsrum och matplats
- Badrum och gäst-wc
- Klädkammare

Husets exteriör är klädd i en grågrön men varierad fasadskiva i en horisontell indelning. Den gröna färgen ger en försiktig men härlig färgklick till kvarteret. Fönstersättning är ordnad i tydliga fält och med frilagd lika tydlig väggyta däremellan. Huvudsakligen rena tunna smidesräcken på balkonger, glasräcken på de minsta enkelsidiga lägenheterna, generösa fönsterytor.

Bostaden är disponerade med en genomgångsplanlösning med fönster i både öster och väster läge. Detta skapar ett trivsamt ljus under dagens alla timmar samtidigt som läget i området gör insynen begränsad.

I just denna lägenhet erbjuds en planlösning med en härlig balans, den inbjuder till umgänge samtidigt som sovrummen ligger avskilt placerat. I hjärtat av bostaden ligger det stora köket med en tilltagen matplats för de stora sällskapen. Köket ligger i öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Från denna umgängesyta tar ni er enkelt ut till en av bostadens två balkonger belägen med morgon- och förmiddagssol. Den andra balkongen är större och ligger med ett perfekt västerläge vilket borgar för härlig eftermiddags- och kvällssol.

Bostaden erbjuder två ordentliga sovrum varav master sovrummet har tillgång till egen klädkammare. Stort helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en gäst-wc. Föredömlig förvaring via flertalet garderober, klädkammare och ett källarförråd.

BYGGET HAR PÅBÖRJATS - Stadsvillan förklarar

- Vi vill göra det enklare att köpa en ny lägenhet. Därför har vi med RN3 Stationen, vårt första projekt i Roslags Näsby, börjat bygga innan försäljningen.

Det gör att du själv slipper ta risk och istället vet precis vad du får och när du kommer kunna stå redo med dina flyttlådor. Inga överraskningar eller tidsplaner som skjuts framåt. Det här kan vi göra för att vi och våra investerare tror väldigt mycket på Roslags Näsby som område och huset vi bygger. Om du vill veta mer om oss på Stadsvillan och vad vi har byggt och förvaltat sedan vår start 1992 kan du göra det här på vår hemsida.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Täby & Danderyd