Sturegatan 36 A

Runneryd, Nässjö kommun Se på karta

725 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
BRF Baldergaard
Om föreningen
Avgift
4 165 kr/mån
Driftkostnad
6 264 kr/år
Pris/m²
9 667 kr/m²

Varmt välkomna in till ett hem med mycket färg. Här har du möjlighet att förvärva en välplanerad 3:a i välskött förening och med en fördelaktig månadsavgift där värme, vatten samt bredband ingår. Modernt badrum med trevliga materialval. Vardagsrum med utgång till balkongen. På balkongen nås en trappa ner till föreningens innegård som har ett härligt solläge på eftermiddagen. Lägenheten erbjuder även 2 sovrum, garderober samt klädkammare.

I Nässjö rådde bostadsbrist under 50- och 60-talen – och det var i Runneryd som man valde att bygga vidare på "det svenska folkhemmet". Under dessa årtionden växte det ena kvarteret efter det andra fram; höghus, trevåningshus och radhuslängor kombinerades för att skapa en varierad boendemiljö.

Runneryd ligger på bra avstånd till sport- och simhallen och har nära till centrum – promenaden tar en kvart. Det finns gott om gröna andningshål, och oaserna Ingsbergssjön och Hembygdsparken ligger inte långt borta.
Runneryd är en levande stadsdel och en plats att bo på i livets alla skeden; området är komplett med dagis, skola, gymnasium och äldreboende. Här finns även en matbutik, pizzeria och frisersalong.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Nässjö

Kontakta mäklaren

Hanna Ohlsson

Mäklarhuset Nässjö
Mäklare Hanna Ohlsson, Mäklarhuset Nässjö
0733245914
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas